Saskia Wortelboer stelt zich voor

Sinds mei is Saskia Wortelboer werkzaam bij Zorg1als backoffice-en projectmanager. Aangezien de kans groot is dat u haar aan de telefoon krijgt of op een andere manier contact met haar zult hebben, stelt Saskia zich graag aan u voor…
“Sinds 1997 ben ik Bewegingswetenschapper. Daarvoor heb ik de HEAO-CE opleiding Sport-, economie en communicatie gedaan en afgerond.”
 “Na mijn afstuderen als bewegingswetenschapper ben ik bij De Gezonde Zaak gaan werken, Eerst als vestigingsmanager in Breda en  later als produktmanager. Als vrijwel enige niet-fysiotherapeut binnen de organisatie heb ik met bijna alles wat niet inhoudelijk is kennis mogen maken. Dat heeft zich voortgezet bij kwaliteitsnetwerk Het Gezonde Net. Daar begeleid ik, als kwaliteitsmanager, praktijken bij het (al dan niet HKZ-gecertificeerde) kwaliteitsmanagement van de praktijk. Maar ook in de backoffice draag ik mijn steentje bij.”
“Sinds mei van dit jaar ben ik vanuit Het Gezonde Net ook bij Zorg1 begonnen. Mijn functie binnen Zorg1 is eigenlijk alles wat ondersteunend is vanuit de backoffice, communicatie en projectmanagement. Op dit moment is bijvoorbeeld de pilot van het Zorgprogramma Artrose, wat we op initiatief van VGZ en ReumaNederland uitvoeren en waarbij Hogeschool Utrecht een onderzoek uitvoert.”
Zoals in de vorige nieuwsbrief is medegedeeld is Lotte ook weer terug van haar verlof. Lotte en Anne zijn de eerste aanspreekpunten bij vragen. Anne kan op maandag en woensdag gebeld worden en Lotte op dinsdag en vrijdag.
472

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *