Nieuwe Zorg1 collega Roosmarijn de Wit stelt zich voor

Deze maand is Roosmarijn begonnen bij Zorg1 als backoffice-en projectmanager. Zij heeft de functie van Saskia overgenomen. Aangezien de kans groot is dat u haar aan de telefoon krijgt of op een andere manier contact met haar zult hebben, stelt Roosmarijn zich graag aan u voor…
“Mijn naam is Roosmarijn de Wit en vanaf 1 januari ben ik gestart bij Zorg1. Ik ben als fysiotherapeut afgestudeerd in 2003 en in 2012 afgestudeerd als Master ‘Fysiotherapie bij Mensen met een Chronische Ziekte’.”

“Voorheen ben ik 12 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Beelen. Bij deze praktijk was ik verantwoordelijk voor alle chronische zorg en daarnaast voor het praktijk- en kwaliteitsmanagement. Ook had ik nog mijn eigen bedrijf ‘Project Fysio’ waarin ik verschillende projecten binnen de fysiotherapie heb gedaan. Bij Zorg1 ben ik verantwoorlijk voor de coördinatie van de projecten, procesbewaking, operationele communicatie en audits en data-analyse.”

“Ik ben getrouwd en heb een tweeling van 6 jaar. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met het gezin en sport ik een aantal keer per week, zoals paardrijden en triathlonsport.”

Heeft u vragen? Dan ben ik u graag tot dienst binnen mijn functie bij Zorg1.

668

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *