Leer onze nieuwe Zorg1 collega Anne van der Wolf kennen

Sinds april is Anne van der Wolf werkzaam bij Zorg1 als backoffice medewerker. Wij zijn erg blij met haar versterking. Aangezien de kans groot is dat u haar aan de telefoon krijgt of op een andere manier contact met haar zult hebben, stelt Anne zich graag aan u voor…

Fysiotherapie achtergrond

“Ik ben fysiotherapeut sinds 1996, eerst heb ik bij de Gezonde Zaak gewerkt, de opleiding tot bedrijfsfysiotherapeut gedaan. Ik heb de productontwikkeling altijd erg leuk gevonden en ben zo bij kwaliteitsnetwerk ‘Het Gezonde Net’ terecht gekomen. Vanuit mijn functie binnen het Gezonde Net, ben ik bij Zorg1 terecht gekomen. Mijn functie binnen Zorg1 is vooral om praktijken te helpen bij de implementatie van de zorgprogramma’s van Zorg1.”
“Vanaf het begin dat ik als fysiotherapeut werk heb ik vaak in productvorm gewerkt en ik ben er dan ook van overtuigd dat dit zowel voor de patiënt als voor de therapeut een hele prettige en zinvolle manier van werken is. Ik help praktijken dan ook graag om dit succesvol in de praktijk te implementeren.”

Master kinderfysiotherapie

Naast mijn werkzaamheden voor het Gezonde Net en Zorg1, ben ik ook nog bezig met de Master Kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda en werk ik als kinderfysiotherapeut bij van Lith Healthness in Den Bosch. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, man en 3 dochters en sport ik graag: tennissen en moutainbiken
Door met Zorg 1 te gaan werken kunnen praktijken met behoud van eigen identiteit en kennis op een innovatieve manier met de fysiotherapie van de toekomst werken. Door de ondersteuning hoeven ze zelf niet het wiel uit te vinden maar kunnen ze wel volgens de laatste wetenschappelijk onderbouwde kennis werken.
– Ben jij een direct aanspreekpunt voor praktijken? In de implementatiefase zullen praktijken met name met mij te maken hebben evenals wanneer er na de implementatie nog productspecifiek vragen zijn. Ik zal samen met mijn collega Saskia Wortelboer de dagelijkse vragen beantwoorden.
– Kun je ook een foto van jezelf mailen? Heb ik bijgevoegd.
354

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *