Samenwerking met kwaliteitsnetwerk Het Gezonde Net

Wij stellen u graag over de samenwerking tussen Zorg1 en Het Gezonde Net op de hoogte. De samenwerking sluit volgens Ron Haanschoten, voorzitter van Het Gezonde Net, goed aan bij de visie van Het Gezonde Net. Ron Haanschoten licht toe waarom Het Gezonde Net voor deze samenwerking heeft gekozen:

“Vanuit een landelijke coöperatie voor Fysiotherapeuten ‘Het Gezonde Net’ helpen wij onze leden klaar te zijn voor de toekomst. Wij werken intensief met Zorg1 samen op het gebied van vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij onderzoeken voor onze leden hoe wij het beste, in dit geval de zorgproducten, kunnen implementeren. Ook proberen wij elkaar te ondersteunen in het doorontwikkelen van voor de zorg nodige innovaties.”

“Wij delen dezelfde visie als Zorg1 en het is een bevlogen club met capabele mensen die verschil wil maken in de fysiotherapie om een goede toekomst te krijgen. Wat ik positief vind aan de zorgproducten die zij hebben ontwikkeld is dat het nog steeds vrijheid geeft van handelen (binnen de richtlijnen), terwijl je als praktijk wel data verzamelt om meerwaarde aan te kunnen tonen. Hierdoor kun je wel klantgericht blijven werken.”

“Wij zijn 3 jaar geleden begonnen met voorlichten over Zorg1, omdat we de ontwikkelingen die nu allemaal spelen zagen aankomen. Wij organiseren informatiesessies tijdens bijvoorbeeld onze regiomeetings, netwerkdagen of ons jaarlijks strategisch Kasteeloverleg.”

756

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *